
Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz. Öncelikle yeni yılın hepimize sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Bu mesaj 2020 yılının son bülteni olacak. Bu son haftada da durmadık ve tam 4 yeni ders yayına aldık.
TOEFL IBT Home Edition & Computer Delivered IELTS dersinde pandemi döneminde TOEFL ve IELTS sınavlarına girecek öğrenciler için seçenekleri ele aldık.
The Courage to be Disliked – Reading Analiz dersinde mutluluk ve hayata bakış üzerine psikoloji temelli bir İngilizce yazıyı inceledik. Beni etkileyen bir metin oldu.
İngilizce Eğitimi & Kolejler – İngilizce Sohbeti dersinde İngilizce eğitimi ile ilgili olarak kolej düzeyindeki sorunları ve farklılıkları ele aldık. Türkiyede çok iyi bir İngilizce eğitimi de mümkün çok vasat bir eğitim de mümkün.
İngilizce Üniversite Okuyanlara Tavsiyeler – İngilizce Sohbeti dersinde üniversite eğitimini İngilizce olarak alan öğrencilerin yaşadığı sorunları, tavsiyelerimizi ve gerçek hayat örneklerini paylaştık.
2020 yılı zor bir yıldı pek çok açıdan ama elimizden geldiğince rotamızda ilerleyip faydalı işler yapmaya gayret ettik. An itibariyle Hüseyin Demirtaş ile İngilizce kanalı 203.000 aboneyi ve 550 dersi geçmiş durumda.
Yeni yılda daha güzel günlerde görüşmek üzere,
Hüseyin Demirtaş